Det går tydligen att jobba med båt även när man fått barn!

Ja, säsongen går mot sitt slut och det känns som det varit en banbrytande sådan. De 3-4 första metrarna av skrovet är klart, inklusive det stora hålet i botten och skarvningen av kölstocken. Motsvarande del av däcket är också rivet, teaken är bortplockad list för list, och sedan är underliggande plywood bortplockad.

Det var lite spännande att se vad som behövde fixas under däcket, jag visste ju att tvärreglarna är minst sagt bristfälligt lagade från insidan och måste bytas, och döm om min förvåning när det var just så enkelt! Allt annat under däcket såg ut som nytt, så det blir inpassning av nya reglar och sedan lägger man bara på ny plywood som locket på en prinsesstårta. Inte mycket att bråka om, men måste vänta till nästa säsong, det är verkligen för kallt att limma så stora ytor nu. Bild ett visar skrovet under plastningsarbetet, ljust är oplastad glasfiber och mörkare är med epoxi. Den andra bilden visar hur båten ser ut utan fördäck.

64B52CAF-9B17-46DE-93FF-999A964FE727
73546169-8D07-4788-9746-10B6913FF1BD

 

 

Suddigt, jag vet, men det är så det blir när man balanserar på en fot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.