Epoxin har kommit halvvägs!

Epoxi från Kina var ju en bra idé på pappret, men med en skyhög fraktkostnad, osäker tullkostnad och framförallt mycket svävande leveranstider så beslutade jag mig för att hitta något annat. Hade hört ryktas om att det tillverkas nån slags epoxi i skogen utanför Tammerfors i Finland och beslutade att Googla reda på den.

Efter mycket missar hittade jag till slut Arsalins helt finska hemsida som antagligen säljer epoxi. Det är lite svårt att säga eftersom jag var tvungen att surfa den med Google Translate. Google Translate är inte särskilt bra på finska så det mesta blir nonsens, men jag snappade upp något om laminering epoxi och 30 liter.

Priset skulle landa på samma som den kinesiska och det var ju mycket lovande. Jag mailade för att få lite specar. Inget svar. Jag ringde min finska kollega Jani för att be honom ringa dit och fråga, och de hade ju mycket riktigt fått mailet, men hade ingen på kontoret som kunde prata “London”. Till slut beställde jag ändå genom webshoppen assisterad av Jani, och skulle få den fraktad till Helsingforskontoret.

Den mystiska finska epoxin har nu hittat till vårt kontor i Helsingfors. Bildbevis nedan! Nu ska jag bara åka på kryssning och ta med över 100kg epoxi på ölpirra. Blir spännande!

wp_2_000045

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.