Summering säsong 1

Så var det dags att säga adjö till slavarbete varje helg och istället återgår till normala saker. I alla fall fram till april någon gång. Det har minst sagt varit en intressant period med allt från det något improviserade inköpet till flytt, båthusbygge, renovering, båthusrivning, båthusbygge igen, slipning, mm, mm.

Tyvärr så kom ju hela arbetet igång alldeles för sent, så jag fick ju bara två veckors “semester” med båten, allt annat är gjort på helger. Med det som facit känns det ganska bra att lämna den för vintern. Första metern av båten är så gott som färdigslipad, det finns en idé om hur kölen skall lagas, och det känns som den till slut står ganska bra inpackad för vintern.

Nästa milstolpe är att bli klar med slipningen av skrovet, och det blir klart den 11:e juli 2011 om man får tro projektplanen. Det vore ju inte så dumt, för då kan man ju ta semester i juli och börja byta trä och plasta. Har det väl kommit så långt så är ju faktiskt båten flytande!

Tack till alla som har hjälpt till denna säsong, särskilt min bror (konstruktion, bygge, elritningar och lite till), min far (hämta virke), mormor (upplåter åkermarken), min mor (markservice) och Annie (assistans och filmning).

Nu går bloggen också i vintervila, åter i april! Trevlig vinter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.