I väntans tider

Dagen därpå har vi bestämt klockan 9 med Aziz. Jag vet ju att han inte kommer vara där i tid, så vi dyker upp vid 9:30. Han är mycket riktigt inte där, så vi sätter igång och pysslar lite med systemet. (Mina tekniker pysslar, jag surfar och chattar lite med folk.)

För att göra en lång historia kort, Aziz dyker upp klockan 16:30 och säger att han är ledsen att han är lite sen. Jag biter nästan av mig tungan när jag säger att det är OK. Vi fixar lite grejer och bestämmer oss för att gå tidigt idag. Aziz ser förvånad ut när vi lämnar kontoret.

Vi åker med våra indiska kollegor till en stormarknad där jag slutligen hittar ett par sandaler som passar till min Saudi-outfit. Skönt. Imorgon är det söndag här, så vi får i alla fall jobba garanterat ostört….

Mr C signing off for the day

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.