Gängdrabbning i köpcentret

På hotellet byggde man för ett par dagar sedan en ny glasgrind mellan hotellobbyn och köpcentret. Sedan dess har det stått minst 10 killar i klänning och handduk och diskuterat med vakterna. I flera dagar undrade vi varför, men har till slut kommit på att det är lokala ungdomsgäng som inte är välkomna till köpcentret. Svårt att se skillnaden eftersom de också har lokala kläder. Ungefär som om värstingar i Sverige skulle ha kostym….

Idag skall Ahmed komma till kontoret. Aziz skall bli avlöst så han hinner göra tester med oss, och Ahmed ringer in vid 9-tiden och säger att han kommer vid 10. Sedan vid 11, 12, 15. Klockan är 17 och fortfarande ingen Ahmed, så återigen sitter vi som idioter och väntar på ingenting.

Jag frågar Aziz på vilket sätt man värst kan förolämpa en arab för att förbereda mitt möte med Ahmed, och döm om min förvåning när han svaret lyder: Att kasta skor på honom(!).

Vi har precis fått nys om en jättestor lokal marknad dit inga västerlänningar går för att det är för farligt, dit åker vi nog imorgon kväll för att kolla vad det är som kan vara så farligt. Kan bli en riktigt kul blog…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.