Back to the scene of the crime

Vår ankomst till Riyadh bjöd inte på några större överraskningar. Samma flyg som vanligt, men den här gången med 39 graders feber (ungeär samma som lokal nattemperatur alltså) och förkyld. Kunde börjat bättre.
På flygplatsen skall vi hämta ut min kollega Niklas bagage, och vi ställer oss vid ett av bagagebanden. Naturligtvis är inte banden uppmärkta, utan man skall leka leken “gissa var mitt bagage kommer”. När vi gjort det en timme, och det fortfarande inte har kommit någon väska, tröttnar vi och går till bagageservicen. Efter ytterligare en halvtimme där vi beskrivit väskan i minsta detalj, får vi beskedet att de kommer höra av sig imorgon. Vi vänder oss om för att gå, och 1 meter bakom oss står väskan. Det var ju lite tur för den innehöll all systemkritisk dokumentation i original.
Väl ute så kom det fram någon i lakan och frågade “Taxi?”. Jag frågade efter priset till stan. “100$” blev svaret. Jag skrattade så jag nästan kiknade och vi gick till en riktig taxi istället. Väl framme på hotellet var jag så trött så jag nästan såg blåa kaniner, så jag kopplade bara upp datorn och gick och lade mig efter att ha kollat mailen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.